Napa Pilih Kita
  • babagan

Diadeg ing taun 2008, Smida minangka perusahaan berteknologi tinggi sing nggabungake konsultasi solusi otomatis R&D, manufaktur, penjualan, uga layanan sawise-sales. Smida wis diwenehake sertifikat registrasi merek ing basa Cina lan Inggris lan dilisensi nganggo impor lan ekspor kanthi mandiri. Anggota tim inti kabeh duwe pengalaman sepuluh taun luwih saka industri. Misi kita yaiku dadi produsen peralatan sing apik kanthi njunjung prinsip "desain desain lan konsisten, lan nggawe nilai kanggo para pelanggan kanthi produk kualitas lan layanan profesional adhedhasar kerjasama win-win. Kanthi upaya kabeh, kita ngupayakake layanan sing migunani kanggo pelanggan.

Waca Luwih