Kapasitas campuran 1500ml Vacuum Planer mixer sentrifugal
  • Air ProKapasitas campuran 1500ml Vacuum Planer mixer sentrifugal
  • Air ProKapasitas campuran 1500ml Vacuum Planer mixer sentrifugal
  • Air ProKapasitas campuran 1500ml Vacuum Planer mixer sentrifugal

Kapasitas campuran 1500ml Vacuum Planer mixer sentrifugal

2 mode campuran lan deaerasi entuk dispersi lan deaerasi bahan viskositas dhuwur sajrone 3-5 menit.

Kirim Enquiry

Katrangan Product


Kapasitas campuran 1500ml Vacuum Planer mixer sentrifugal



1. Pambuka Produk mixer sentrifugal Vacuum Planetary kapasitas campuran 1500ml


â – ¶ 2 cara campuran lan deaerasi nggayuh dispersi lan deaerasi bahan viskositas dhuwur sajrone 3-5 menit.

Kapasitas campuran antara sawetara gram nganti 1500g kanthi nggunakake kontainer sing beda, bisa ngatasi eksperimen cilik kanggo produksi massal.

â – ¶ Nganti 20 program sing wis disetel (Bisa disesuaikan), saben program bisa disetel dadi 5 wektu lan kacepetan campuran sing beda, bisa ngatasi macem-macem jinis bahan.

â – ¶ Kacepetan rotasi maksimal 2500rpm, sanajan bahan viskositas sing dhuwur bisa dicampur rata.

â – ¶Pérangan utama kabeh diimpor lan bagean merek, sing njamin stabilitas panggunaan jangka panjang mbukak dhuwur.

â – ¶ Sawetara fungsi bisa disesuaikan miturut panjaluk pelanggan.



2. Parameter Produk (Spesifikasi) mixer sentrifugal Vacuum Planeter kapasitas 1500ml


Model

TMV-1500T

Jeneng

PlanerCentrifugal Mixer (Vakum)

Cara Campuran

Rotasi / Revolusi / Non-kontak

Wektu Terus-terusan

30mins

Maks. Kapasitas Campuran

1500ml, 750g * 2 (adhedhasar kepadatan bahan 1.0)

MemoryStorage

Program 20set

Program Campuran

5 campuran campuran kacepetan & wektu

Cara Pangukuran Vakum

Sensor vakum highprecision

Kapasitas Pompa Vakum

21m³ / h

Range Vakum

0,2 ± 0,5kpa

RotasiSpeed

100-2500rpm

RevolusiSpeed

Rotasi / Revolusi didandani

PowerSupply

AC220V, 50HZ / 60HZ, 1.5KW

Kondisi Makarya

10-35 ° C, 35-80% RH

CampuranDimensi

L730 * W730 * H910mm

Campuran

200kg

Fungsi Keamanan

Sensor kunci, Sensor geter, Sensor vakum





















3. Bidang aplikasi:


bahan laboratorium, lem perak, perekat, tempel solder, tinta lan lsp.


Tags Panas: 1500 ml kapasitas campuran Vacuum Planer mixer sentrifugal, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Harga, Tuku

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码