Kapasitas campuran 150ml Campuran sentrifugal planet tanpa vakum
  • Air ProKapasitas campuran 150ml Campuran sentrifugal planet tanpa vakum
  • Air ProKapasitas campuran 150ml Campuran sentrifugal planet tanpa vakum

Kapasitas campuran 150ml Campuran sentrifugal planet tanpa vakum

2 mode campuran lan deaerasi entuk dispersi lan deaerasi bahan viskositas dhuwur sajrone 3-5 menit.

Kirim Enquiry

Katrangan Product


Kapasitas campuran 150ml Campuran sentrifugal planet tanpa vakum



1. Pambuka Produk campuran 150ml kapasitas campuran mixer sentrifugal Non-vakum


â – ¶ 2 cara campuran lan deaerasi nggayuh dispersi lan deaerasi bahan viskositas dhuwur sajrone 3-5 menit.

Kapasitas campuran antara sawetara gram nganti 200g kanthi nggunakake kontainer sing beda, bisa ngatasi eksperimen cilik kanggo produksi massal.

â – ¶ Nganti 20 program sing wis disetel (Bisa disesuaikan), saben program bisa disetel dadi 5 wektu lan kacepetan campuran sing beda, bisa ngatasi macem-macem jinis bahan.

â – ¶ Kacepetan rotasi maksimal 2500rpm, sanajan bahan viskositas sing dhuwur bisa dicampur rata.

â – ¶Pérangan utama kabeh diimpor lan bagean merek, sing njamin stabilitas panggunaan jangka panjang mbukak dhuwur.

â – ¶ Sawetara fungsi bisa disesuaikan miturut panjaluk pelanggan.



2. Parameter Produk (Spesifikasi) campuran 150 ml kapasitas campuran Campuran sentrifugal Non-vakum


Model

TM-310

Jeneng

PlaneterCentrifugal Mixer (Non-vakum)

Cara Campuran

Rotasi / Revolusi / Non-kontak

Wektu Terus-terusan

30mins

Maks. Kapasitas Campuran

200ml, 200g * 1 (adhedhasar kerapatan bahan 1.0)

MemoryStorage

Program 20set

Program Campuran

5 campuran campuran kacepetan & wektu

RotasiSpeed

200-2500rpm

Pasokan Daya

AC 220V, 50Hz / 60Hz, 550W

Kondisi Makarya

10-35 ° C, 35-80% RH

CampuranDimensi

L350 * W430 * H470mm

Campuran

35kg

Fungsi Keamanan

Sensor kunci, Sensor geter

















3. Bidang aplikasi:


bahan laboratorium, lem perak, perekat, tempel solder, tinta lan lsp.


Tags Panas: Kapasitas campuran 150ml Campuran sentrifugal planet tanpa vakum, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Harga, Tuku

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码