Kapasitas campuran 300ml Campuran sentrifugal planet tanpa vakum
  • Air ProKapasitas campuran 300ml Campuran sentrifugal planet tanpa vakum

Kapasitas campuran 300ml Campuran sentrifugal planet tanpa vakum

2 mode campuran lan deaerasi entuk dispersi lan deaerasi bahan viskositas dhuwur ing wektu cendhak3-5mins.

Kirim Enquiry

Katrangan Product


Kapasitas campuran 300ml Campuran sentrifugal planet tanpa vakum



1. Pambuka Produk mixer sentrifugal Planet non-vakum 300ml


â – ¶ 2 cara campuran lan deaerasi entuk dispersi lan deaerasi bahan viskositas dhuwur ing wektu cendhak3-5mins.

Kapasitas campuran antara sawetara gram nganti 300g kanthi nggunakake kontainer sing beda, bisa ngatasi eksperimen cilik kanggo produksi massal.

â – ¶ Nganti 20 program sing wis disetel (Bisa disesuaikan), saben program bisa disetel dadi 5 wektu lan kacepetan campuran sing beda, bisa ngatasi macem-macem jinis bahan.

â – ¶ Kacepetan rotasi maksimal 2500rpm, sanajan bahan viskositas sing dhuwur bisa dicampur rata.

â – ¶Pérangan utama kabeh diimpor lan bagean merek, sing njamin stabilitas panggunaan jangka panjang mbukak dhuwur.

â – ¶ Sawetara fungsi bisa disesuaikan miturut panjaluk pelanggan.



2. Parameter Produk (Spesifikasi) mixer sentrifugal Non-vakum Planét 300ml


Model

TM-310TT

Jeneng

PlaneterCentrifugal Mixer (Non-vakum)

Cara Campuran

Rotasi / Revolusi / Non-kontak

Wektu Terus-terusan

30mins

Maks. Kapasitas Campuran

300ml, 150g * 2ï adhedhasar bahan material 1.0ï¼ ‰

MemoryStorage

Program 20set

Program Campuran

5 campuran campuran kacepetan & wektu

RotasiSpeed

100-2500rpm

RevolusiSpeed

Kacepetan Rotasi / Revolusi bisa diatur

PowerSupply

AC 220V, 50Hz / 60Hz, 2.3KW

Kondisi Makarya

10-35 ° C, 35-80% RH

CampuranDimensi

L590 * W570 * H810mm

Campuran

100kg

Fungsi Keamanan

Sensor kunci, Sensor geter, Sensor vakum


















3. Bidang aplikasi:


bahan laboratorium, lem perak, perekat, tempel solder, tinta lan lsp.


Tags Panas: Kapasitas campuran 300ml Campuran sentrifugal planet tanpa vakum, Cina, Pemasok, Produsen, Pabrik, Harga, Tuku

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码