Kapasitas campuran 700ml Vacuum Planer mixer sentrifugal
  • Air ProKapasitas campuran 700ml Vacuum Planer mixer sentrifugal
  • Air ProKapasitas campuran 700ml Vacuum Planer mixer sentrifugal
  • Air ProKapasitas campuran 700ml Vacuum Planer mixer sentrifugal
  • Air ProKapasitas campuran 700ml Vacuum Planer mixer sentrifugal
  • Air ProKapasitas campuran 700ml Vacuum Planer mixer sentrifugal
  • Air ProKapasitas campuran 700ml Vacuum Planer mixer sentrifugal

Kapasitas campuran 700ml Vacuum Planer mixer sentrifugal

2 mode campuran lan deaerasi entuk dispersi lan deaerasi bahan viskositas dhuwur sajrone 3-5 menit.

Kirim Enquiry

Katrangan Product


Campuran sentrifugal Planét vakum 700ml kapasitas campuran Vacuum Planer sentrifugal mixer



1. Pambuka Produk mixer sentrifugal Vacuum Planetary kapasitas campuran 700ml


â – ¶ 2 cara campuran lan deaerasi nggayuh dispersi lan deaerasi bahan viskositas dhuwur sajrone 3-5 menit.

Kapasitas campuran antara sawetara gram nganti 700g kanthi nggunakake kontainer sing beda, bisa ngatasi eksperimen cilik kanggo produksi massal.

â – ¶ Nganti 20 program sing wis disetel (Bisa disesuaikan), saben program bisa disetel dadi 5 wektu lan kacepetan campuran sing beda, bisa ngatasi macem-macem jinis bahan.

â – ¶ Kacepetan rotasi maksimal 2500rpm, sanajan bahan viskositas sing dhuwur bisa dicampur rata.

â – ¶Pérangan utama kabeh diimpor lan bagean merek, sing njamin stabilitas panggunaan jangka panjang mbukak dhuwur.

â – ¶ Sawetara fungsi bisa disesuaikan miturut panjaluk pelanggan.



2. Parameter Produk (Spesifikasi) mixer sentrifugal Vacuum Planetary kapasitas campuran 700ml


Model

TMV-500T

Jeneng

Planer Centrifugal Mixer (Vakum)

Cara Campuran

Rotasi / Revolusi / Non-kontak

Wektu Terus-terusan

30mins

Maks. Kapasitas Campuran

700ml, 350g * 2 (adhedhasar kerapatan bahan 1.0)

Panyimpenan memori

20 mranata program

Program nyampur

5 campuran campuran kacepetan & wektu

Pangukuran Vakum Metode

Sensor vakum highprecision

Kapasitas Pompa Vakum

16m³ / h

Range Vakum

0,5 ± 0,5kpa

Kacepetan Rotasi

100-2500rpm

PowerSupply


AC220V, 50HZ / 60HZ, 1.5KW

Kahanan Makarya

10-35 ° C, 35-80% RH

Ukuran Campuran

L800 * W550 * H570mm

Bobot Campuran

125kg

Fungsi Keamanan

Sensor kunci, Vibrationsensor, sensor Vakum





















3. Bidang aplikasi:


bahan laboratorium, lem perak, perekat, tempel solder, tinta lan lsp.


Tags Panas: Kapasitas pencampuran 700ml Vacuum Planer mixer sentrifugal, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Harga, Tuku

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码