Mesin nglereni laser

Mesin pemotong laser minangka peralatan laser sing nggunakake laser sing dipancarake saka laser kanggo fokus ing sinar laser daya lan kepadatan sing dhuwur, mula peralatan kasebut bisa nganti leleh utawa nggodhok, lan ing wektu sing padha gas-gas tekanan dhuwur koaksial karo balok bakal nyebul logam sing wis ilang utawa uap kasebut.

Maneka warna pemotong laser multi fungsi bisa ditemokake ing kene. Contone: mesin pemotong laser cnc, mesin pemotong laser akrilik, mesin pemotong laser hobi, lsp. Kajaba iku, digunakake ing pirang-pirang kahanan, kayata: kayu, logam, serat, kunci, kayu, desktop, perhiasan, kulit, baja lan liya-liyane.
View as  
 
Tuku {kata kunci} kualitas paling apik saka Shenzhen Simida saiki. {Kata kunci} kualitas apik, pilihan sing apik lan saran ahli minangka ciri khas sampeyan, sampeyan bisa yakin bakal tuku {tembung kunci} karo pabrik. Lan kita bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman tepat waktu.