Babagan Kita

Diadegake ing taun 2008, Smida minangka perusahaan teknologi tinggi nggabungake solusi konsultasi solusi R&D, manufaktur, penjualan, uga layanan sawise-penjualan uga. Smida wis diwenehi sertifikat registrasi merek dagang ing Cina lan Inggris lan duwe lisensi impor lan ekspor kanthi mandhiri.

Anggota tim inti kita kabeh duwe pengalaman industri luwih saka sepuluh taun. Misi kita yaiku dadi pabrikan peralatan sing apik banget kanthi negesake prinsip â € œ desain cerdas lan manufaktur kanthi ilmiahâ €, lan kanggo ngasilake nilai kanggo para pelanggan kanthi produk berkualitas lan layanan profesional adhedhasar kerjasama win-win. Kanthi sedaya upaya, mangga nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan berkelanjutan.

Kangge, kita duwe kualitas produk minangka nilai inti. Kita yakin manawa perusahaan manufaktur utama bakal dominasi sektor pabrikan ing mbesuk lan manawa perusahaan kasebut bakal nambah otomatis dadi otomatis kanggo nyukupi kebutuhan produksi. Yen luwih akeh perusahaan nggunakake peralatan, stabilitas peralatan bakal dadi penting banget. Ing Smida, kita tanggung jawab ngrancang peralatan kanthi stabilitas dhuwur lan gampang operasi supaya bisa nyukupi persyaratane pabrikan.

Amarga peralatan kita wis diuji, dituku kanthi volume, lan digunakake dening macem-macem perusahaan utama sajrone jangka panjang, kita yakin manawa bisa memenuhi kebutuhan sampeyan kanggo peralatan sing berkualitas. Dadi, pilih kita, lan sampeyan bakal entuk profesionalisme lan katenangan! Kita ngarep-arep krungu saka sampeyan â € ¦