Babagan Kita

Didirikan ing taun 2008, Smida minangka perusahaan teknologi tinggi sing nggabungake R&D konsultasi solusi otomatisasi, manufaktur, penjualan, uga layanan purna jual. Smida hasbeen menehi sertifikat registrasi merek dagang ing Tionghoa lan Inggris lan duwe lisensi impor lan ekspor kanthi mandiri.

Anggota inti tim kita kabeh duwe pengalaman industri luwih saka sepuluh taun. Misi kita bakal dadi pabrikan peralatan sing apik banget kanthi netepi prinsip "desain sing tliti lan manufaktur sing tliti", lan kanggo nggawe para pelanggan kanthi produk kualitas lan layanan profesional adhedhasar win-wincooperation. Kanthi kabeh usaha, kita ngupaya nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan sing tetep.

Kangge, kita duwe kualitas produk minangka nilai inti. Kita yakin manawa perusahaan manufaktur utama bakal nguwasani sektor pabrikan ing mbesuk lan manawa perusahaan sukses bakal nggunakake otomatis kanggo memenuhi kebutuhan produksi. Yen luwih akeh perusahaan nggunakake peralatan, stabilitas barang bakal dadi penting banget. Ing Smida, kita tanggung jawab kanggo ngrancang peralatan kanthi stabilitas dhuwur lan inorder operasi sing gampang kanggo memenuhi persyaratan pabrikan cerdas.

Amarga peralatan kita wis diuji, dituku kanthi volume, lan digunakake dening macem-macem perusahaan utama kanggo jangka panjang, kita yakin manawa bisa memenuhi syarat-syarat peralatan forquality. Dadi, pilih kita, lan sampeyan bakal entuk profesionalisme lan perdamaian! Kita ngarep-arep ngrungokake sampeyan â € ¦



Visit SMIDA obaris