Mesin Presipitasi Centrifugal Otomatis
  • Air ProMesin Presipitasi Centrifugal Otomatis

Mesin Presipitasi Centrifugal Otomatis

Pemuatan bahan otomatis, saengga bahan kasebut ora bakal macet, lan braket ora kena pengaruh deformasi.

Kirim Enquiry

Katrangan Product


Kapasitas campuran 150ml Campuran sentrifugal planet tanpa vakum



1. Pambuka Produk campuran 150ml kapasitas campuran mixer sentrifugal Non-vakum


â – ¶ Pemuatan material otomatis, saengga bahane ora bakal macet, lan braket ora kena pengaruh deformasi.

â – ¶ Mung kudu nyelehake kothak material ing operator kanthi tangan banjur pencet tombol wiwitan, bakal nyuda tenaga kerja lan tenaga kerja.

â – ¶ Efisiensi tambah apik. Tekan 4KK / dina LED mung butuh siji piranti.

â – ¶ Sensing serat optik presisi tinggi, nyuda kesalahan operasi.

â – ¶ Operasi sing gampang, program sing disetel bisa langsung ditelpon, lan siji program bisa ditrapake kanggo kabeh kurung tanpa latihan.



2. Parameter Produk (Spesifikasi) campuran 150 ml kapasitas campuran Campuran sentrifugal Non-vakum


Model

CMA-20

Jeneng

Mesin Presipitasi OtomatisCentrifugal

Kapasitas

Max. 20 pcs kurung saben wektu

Wektu

1 detik-10 menit

RotatingSpeed

100-1500rpm

BracketSpec.

Lebar krenjang supportcentrifugal yaiku 60-75mm, dawane 200-280mm

TampilanMetod

Layar demek

Metode Kontrol

PLC

PeralatanDimensi

H580 * W1040 * 1260mm

ProgramStorage

50 kelompok

SegmentedCentrifugal

Saben program bisa dipérang dadi 5 segmen kanggo nyetel kacepetan lan wektu sing beda, produk sing beda-beda

Pasokan Daya

220V

Tenaga Mesin

3.5KW

Kondisi Makarya

10-40 ° C¼Œ¼Œ35-80% RH

PeralatanWeight

Udakara.400KG



3. Bidang aplikasi:


Produk SMD: 2835, 3030, 7020, 020, lsp.


Tags Panas: Mesin Presipitasi Centrifugal Otomatis, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Rega, Tuku