Mesin Nglereni Laser Tracing-pinggiran
  • Air ProMesin Nglereni Laser Tracing-pinggiran
  • Air ProMesin Nglereni Laser Tracing-pinggiran
  • Air ProMesin Nglereni Laser Tracing-pinggiran

Mesin Nglereni Laser Tracing-pinggiran

Kinerja tinggi, multi-guna mesin pemotong laser UV Platform kerja non-kontak kanthi pamrosesan galvanometer digital kanthi kecepatan tinggi. Aja rusak sing didhelikake amarga alat lan ngolah stres mati.

Kirim Enquiry

Katrangan Product


Mesin Nglereni Laser Tracing-pinggiran



1. Product Introduction of the Mesin Nglereni Laser Tracing-pinggiran


â – ¶Mesin nglereni laser kinerja dhuwur-kinerja tinggi, Platform kerja Non-kontak kanthi proses galvanometer digital kanthi kecepatan tinggi. Aja rusak sing didhelikake amarga alat lan ngolah stres mati.

â – ¶Gunakake laser ultraviolet 355nm. dawa gelombang, kepadatan energi dhuwur, kisaran pengaruh termal cilik, ngilangi banyu adhem, banyu reresik, pemotongan lan bledug sing ana ing proses mekanik, bisa cepet ngrusak struktur molekul zat kasebut kanggo nggayuh proses adhem.

â – ¶Struktur gantri obah kanthi kecepatan tinggi lan desain jalur cahya mabur bisa disesuaikan lan dilengkapi mesin loading lan bongkar otomatis darmabakti, utawa dicocogake karo garis SMT.

â – ¶ Iki bisa ngenali file gambar DXF lan GERBER, ngilangi cetakan, lan nyadari prototyping, nglereni, lan ngebur kanthi cepet. Utamane cocog kanggo ngolah produk kompleks, alus lan angel.

Fungsi deformasi kompensasi posisi otomatis CCD bisa luwih dicocogake karo deformasi produk, lan fungsi nggoleki otomatis lan nglereni otomatis sing bisa dikonfigurasi bisa adaptasi karo penyimpangan sing disebabake dening proses stres ing proses sadurunge, lan nglereni luwih lancar.

â – ¶Desain platform stasiun dobel ngirit wektu ganti bahan manipulator manual utawa otomatis, sing ngluwihi efisiensi jinis peralatan sing padha ing pasar nganti 30%.

â – ¶ Papan modul kamera ponsel, nglereni modul pangenal bekas driji, kertu memori T-card, papan sirkuit fleksibel FPC nglereni laser kecepatan tinggi, nglereni kekandelan 1mm, diproses tanpa bolongan, presisi tinggi, lan kisaran pengaruh panas cilik.

â – ¶ Ngembangake piranti lunak kontrol kanthi mandhiri adhedhasar Windows, kanthi tata letak Tionghoa lengkap, lan operasi "kunci siji" gampang lan cepet.



2. Parameter Produk (Spesifikasi) Mesin Pemotong Laser Tracing-edge


Model

CT-UV015D

Jeneng

Mesin Nglereni Laser Tracing-pinggiran

Laser

Panjang gelombang 355m, gelombang cahya Amerika, gelombang SPI

Fungsi Laser

1-20W bisa disetel

Frekuensi Pulsa Laser

30KHZ-200KHZ bisa disetel

Jembar Pulsa Output

â ‰ ¤20ns

Sumber Sumber Pump

20000 jam

Nglereni kekandelan

1,5mm

Sistem Galvanometer

SCANLAB-basiCube10

Range Pemindaian Galvanometer

50mm * 50mm

Efisiensi Nglereni

Kekandelan 100mm / s-cutting mengaruhi efisiensi nglereni

Titik Fokus

20 ± 5um

Nglereni Jembar Slit

20 ± 5um

Platform Gerak

Gantung motor linier

Akurasi Posisi Platform Motion

± 3um

Baleni Akurasi Posisi

± 2um

Ukuran Nglereni

350 * 500mm

Fungsi Kompensasi Ekspansi lan Penyusutan

Ekspansi otomatis lan kompensasi kontraksi miturut posisi MAR, file deformasi seragam

Akurasi Mesin Komprehensif

± 30um

Kondisi Makarya

Suhu 25 ± 5â "ƒ, ora ana kondensasi embun, akselerasi geter lemah (0,01mm / (s ~ 2)

Ukuran Peralatan

L1770 * W1350 * H2050mm

Konsumsi Daya

3.5KW / H kanthi pembersih vakum

Bobot Peralatan

Kira-kira 2500KG kanthi pembersih vakum

Nampa Format File

DXF lan GERBER

Sistem Identifikasi

Sistem posisi CCD, bisa ngenali posisi grafis, kanthi fungsi posisi otomatis

































3. Bidang aplikasi:


Papan induk COB

Nglereni modul pangenalan driji

Film sampul (CVL)


Tags Panas: Mesin Nglereni Laser Tracing-edge, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Rega, Tuku