Mesin Presipitasi Centrifugal COB
  • Air ProMesin Presipitasi Centrifugal COB
  • Air ProMesin Presipitasi Centrifugal COB
  • Air ProMesin Presipitasi Centrifugal COB

Mesin Presipitasi Centrifugal COB

Akselerasi presipitasi fosfor lan tambah konsentrasi LED cahya putih.

Kirim Enquiry

Katrangan Product


Mesin Presipitasi Centrifugal COB



1. Product Introduction of the Mesin Presipitasi Centrifugal COB


â – ¶ Akselerasi presipitasi fosfor lan tingkatake konsentrasi LED cahya putih.

â – ¶ Paling 20 lembar materi COB bisa dipusat ing wektu sing padha saben wektu. Jembar produk 60-75mm lan dawane 180mm, sing nambah efisiensi kerja lan nyuda tenaga kerja.

â – ¶ Kecepatan maksimal bisa tekan 550 rpm, sing bisa ngrampungake operasi presipitasi fosfor ing wektu cendhak.

â – ¶ Sajrone operasi, priksa manawa lem ora bakal kebanjiran utawa ngasilake riak banyu sajrone sentrifugasi.

â – ¶Tampilan layar tutul intuisi lan gampang dioperasikake, lan sandhi bisa disetel kanggo nggampangake manajemen piranti.

â – ¶Desain kasebut nggunakake desain struktur kaku sing dhuwur, sing apik, awet, lan aman.



2. Parameter Produk (Spesifikasi) Mesin Presipitasi Centrifugal COB


Model

CMC-20

Jeneng

Mesin Presipitasi Centrifugal Otomatis

Kapasitas

Maks. 20kurung kurung saben wektu

Wektu

1 detik-10 menit

Kacepetan Puteran

Maks. 550rpm

Metode Tampilan

Layar tutul

Fungsi Keamanan

Sensor kunci lawang, sensor tutup lawang

PeralatanDimensi

L1700 * W2000 * H1950mm

Panyimpenan Program

10 klompok

Centrifugal Segmen

Saben program bisa dipérang dadi 5 bagean kanggo nyetel kacepetan lan wektu sing beda, kanggo macem-macem produk

Pasokan Daya

380V

Tenaga Mesin

6KW

Kahanan Makarya

10-40 ° C¼Œ¼Œ35-80% RH

Bobot Peralatan

1800kg



















3. Bidang aplikasi:


COB <Ï † 18

Produk EMC & PPA & PCT 5050 lan ndhuwur


Tags Panas: Mesin Presipitasi Centrifugal COB, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Rega, Tuku