Mixer sentrifugal Planét Vakum Kosmetik
  • Air ProMixer sentrifugal Planét Vakum Kosmetik
  • Air ProMixer sentrifugal Planét Vakum Kosmetik
  • Air ProMixer sentrifugal Planét Vakum Kosmetik
  • Air ProMixer sentrifugal Planét Vakum Kosmetik
  • Air ProMixer sentrifugal Planét Vakum Kosmetik

Mixer sentrifugal Planét Vakum Kosmetik

2 mode campuran lan deaerasi entuk dispersi lan deaerasi bahan viskositas dhuwur sajrone 3-5 menit.

Kirim Enquiry

Katrangan Product


Mixer sentrifugal Planét Vakum Kosmetik



1. Pambuka Produk mixer sentrifugal Planet Vacuum Kosmetik


â – ¶ 2 cara campuran lan deaerasi nggayuh dispersi lan deaerasi bahan viskositas dhuwur sajrone 3-5 menit.

Kapasitas campuran antara sawetara gram nganti 300g kanthi nggunakake kontainer sing beda, bisa ngatasi eksperimen cilik kanggo produksi massal.

â – ¶ Nganti 20 program sing wis disetel (Bisa disesuaikan), saben program bisa disetel dadi 5 wektu lan kacepetan campuran sing beda, bisa ngatasi macem-macem jinis bahan.

â – ¶ Kacepetan rotasi maksimal 2500rpm, sanajan bahan viskositas sing dhuwur bisa dicampur rata.

â – ¶Pérangan utama kabeh diimpor lan bagean merek, sing njamin stabilitas panggunaan jangka panjang mbukak dhuwur.

â – ¶ Sawetara fungsi bisa disesuaikan miturut panjaluk pelanggan.



2. Parameter Produk (Spesifikasi) mixer sentrifugal Planet Vacuum Kosmetik


Model

TMV-310T

Jeneng

PlanerCentrifugal Mixer (Vakum)

Cara Campuran

Rotasi / Revolusi / Non-kontak

Wektu Terus-terusan

30mins

Maks. Kapasitas Campuran

300ml, 150g * 2 (adhedhasar kepadatan bahan 1.0)

MemoryStorage

Program 20set

Program Campuran

5 campuran campuran kacepetan & wektu

Cara Pangukuran Vakum

Sensor vakum highprecision

Kapasitas Pompa Vakum

21m³ / h

Range Vakum

0,2 ± 0,5kpa

RotasiSpeed

100-2500rpm

PowerSupply

AC220V, 50HZ / 60HZ, 1.5KW

Kondisi Makarya

10-35 ° C, 35-80% RH

CampuranDimensi

L590 * W570 * H810mm

Campuran

130kg

Fungsi Keamanan

Sensor kunci, Sensor geter, Sensor vakum




















3. Bidang aplikasi:


bahan laboratorium, lem perak, perekat, tempel solder, tinta lan lsp.


Tags Panas: Mixer sentrifugal Planet Vacuum Kosmetik, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Harga, Tuku

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码