Kapasitas pencampuran gigi 700ml Vacuum Planer mixer sentrifugal
  • Air ProKapasitas pencampuran gigi 700ml Vacuum Planer mixer sentrifugal
  • Air ProKapasitas pencampuran gigi 700ml Vacuum Planer mixer sentrifugal
  • Air ProKapasitas pencampuran gigi 700ml Vacuum Planer mixer sentrifugal

Kapasitas pencampuran gigi 700ml Vacuum Planer mixer sentrifugal

2 mode campuran lan deaerasi entuk dispersi lan deaerasi bahan viskositas dhuwur ing wektu cendhak3-5mins.

Kirim Enquiry

Katrangan Product


Kapasitas pencampuran gigi 700ml Vacuum Planer mixer sentrifugal



1. Pambuka Produk campuran mixer Dental 700ml Vacuum Planer sentrifugal mixer


â – ¶ 2 cara campuran lan deaerasi entuk dispersi lan deaerasi bahan viskositas dhuwur ing wektu cendhak3-5mins.

Kapasitas campuran antara sawetara gram nganti 700g kanthi nggunakake kontainer sing beda, bisa ngatasi eksperimen cilik kanggo produksi massal.

â – ¶ Nganti 20 program sing wis disetel (Bisa disesuaikan), saben program bisa disetel dadi 5 wektu lan kacepetan campuran sing beda, bisa ngatasi macem-macem jinis bahan.

â – ¶ Kacepetan rotasi maksimal 2500rpm, sanajan bahan viskositas sing dhuwur bisa dicampur rata.

â – ¶Pérangan utama kabeh diimpor lan bagean merek, sing njamin stabilitas panggunaan jangka panjang mbukak dhuwur.

â – ¶ Sawetara fungsi bisa disesuaikan miturut panjaluk pelanggan.



2. Parameter Produk (Spesifikasi) mixer Dental 700ml campuran Vacuum Planer sentrifugal mixer


Model

TMV-700TT

Jeneng

PlanerCentrifugal Mixer (Vakum)

Cara Campuran

Rotasi / Revolusi / Non-kontak

Wektu Terus-terusan

30mins

Maks. Kapasitas Campuran

750ml, 350g * 2 (adhedhasar kepadatan bahan 1.0)

MemoryStorage

Program 20set

Program Campuran

5 campuran campuran kacepetan & wektu

Cara Pangukuran Vakum

Sensor vakum highprecision

Kapasitas Pompa Vakum

21m³ / h

Range Vakum

0,2 ± 0,5kpa

RotasiSpeed

100-2500rpm

RevolusiSpeed

Rotasi / Revolusi bisa diatur

PowerSupply

AC220V, 50HZ / 60HZ, 2.3KW

Kondisi Makarya

10-35 ° C, 35-80% RH

CampuranDimensi

L690 * W700 * H810mm

Campuran

180kg

Fungsi Keamanan

Sensor kunci, Sensor geter, Sensor vakum





















3. Bidang aplikasi:


bahan laboratorium, lem perak, perekat, tempel solder, tinta lan lsp.


Tags Panas: Kapasitas pencampuran gigi 700ml Vacuum Planer mixer sentrifugal, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Harga, Tuku

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码