Mesin menehi laser otomatis
  • Air ProMesin menehi laser otomatis
  • Air ProMesin menehi laser otomatis
  • Air ProMesin menehi laser otomatis

Mesin menehi laser otomatis

Mesin panandha laser otomatis kebak Dilengkapi karo serat optik berkualitas tinggi, lampu ijo, sistem tandha laser UV, bisa ngrampungake klompok tugas menehi tandha kanthi akurat lan efisien, kanthi tulisan tangan sing jelas lan apik.

Kirim Enquiry

Katrangan Product


Mesin menehi laser otomatis



1. Product Introduction of the Mesin menehi laser otomatis


â – ¶ Dilengkapi karo serat optik bermutu, lampu ijo, lan sistem tandha laser ultraviolet, bisa ngrampungake kabeh tugas menehi tandha kanthi karakter sing jelas lan apik.

â – ¶ Miturut syarat pelanggan, bisa nggawe kode nomer serial utawa cara setelan liyane.

â – ¶ Bisa milih mesin tandha laser siji utawa pindho lan apa dilengkapi sistem alignment visual visual. Miturut macem-macem syarat pelanggan, macem-macem konfigurasi mesin kasedhiya.

â – ¶Super efisiensi ngisi kosong sing dhuwur, dilengkapi mesin laser tandha, bisa ngisi 300-2000 kosong saben jam.

â – ¶ Dilengkapi karo sistem sedhot vakum sing kuat, bahan kasebut mung kontak karo cangkir sedhot alus silikon kanggo mesthekake yen bahan kasebut ora rusak kanthi cara apa wae.

â – ¶ Dilengkapi karo sistem pakan ganda hopper, panggantos bahan kasebut ora mandheg, sing nambah efisiensi kerja.

â – ¶ Dilengkapi karo sistem panampa multi-kothak, sing ngluwihi siklus panggantos saka kothak materi, nyuda frekuensi panggantos manual saka kothak materi, lan ora prelu mandheg mesin kanggo ngganti kothak materi, sing bisa nambah efisiensi kerja.



2. Parameter Produk (Spesifikasi) mesin tandha laser Otomatis


Model

CS-60DV

Jeneng

Mesin menehi laser otomatis

Range Marking

100 * 100mm-290 * 290mm

Daya Tandha

3W-10W

Bahan sing Ditrapake

Macem-macem bahan dhukungan kayata PPA, EMC, PCT, landasan keramik,

landasan aluminium, lsp.

Braket sing ditrapake

Lebar krenjang 49-75mm, dawane 120-180mm;


Dawa krenjang 180-260mm, modele yaiku CS-75DV

Efisiensi Kerja

300-1000 pcs / jam (siji laser marking machine, 14 * 28 row 2835 PPAbracket)

Karakter MinMarking

Krenjang EMC & PCT 0,08mm, krenjang PPA 0,1mm

Akurasi Tandha Paling Dhuwur

± 0,01mm (Kanthi sistem visi CCD. Coba braket materi PPA minangka conto)

Tenaga Mesin

2500W

Pasokan listrik

220V / 60HZ

Ukuran Peralatan

L1600*W1100*H1720mm

Bobot Peralatan

Udakara.700kg



















3. Bidang aplikasi:


Komponen elektronik

Safir

Copot cat kaca

Modul sidik jari

Cangkang kaca

Modul kamera

Produk Komunikasi

Potongan penguat baja tahan karat

PCB / FPC


Tags Panas: Mesin menehi laser otomatis, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Harga, Tuku