Campuran sentrifugal planet Vakum Lab
  • Air ProCampuran sentrifugal planet Vakum Lab
  • Air ProCampuran sentrifugal planet Vakum Lab
  • Air ProCampuran sentrifugal planet Vakum Lab
  • Air ProCampuran sentrifugal planet Vakum Lab
  • Air ProCampuran sentrifugal planet Vakum Lab

Campuran sentrifugal planet Vakum Lab

2 mode campuran lan deaerasi entuk dispersi lan deaerasi bahan viskositas dhuwur sajrone 3-5 menit.

Kirim Enquiry

Katrangan Product


Campuran sentrifugal planet Vakum Lab



1. Product Introduction of the Campuran sentrifugal planet Vakum Lab


â – ¶ 2 cara campuran lan deaerasi nggayuh dispersi lan deaerasi bahan viskositas dhuwur sajrone 3-5 menit.

Kapasitas campuran antara sawetara gram nganti 300g kanthi nggunakake kontainer sing beda, bisa ngatasi eksperimen cilik kanggo produksi massal.

â – ¶ Nganti 20 program sing wis disetel (Bisa disesuaikan), saben program bisa disetel dadi 5 wektu lan kacepetan campuran sing beda, bisa ngatasi macem-macem jinis bahan.

â – ¶ Kacepetan rotasi maksimal 2500rpm, sanajan bahan viskositas sing dhuwur bisa dicampur rata.

â – ¶Pérangan utama kabeh diimpor lan bagean merek, sing njamin stabilitas panggunaan jangka panjang mbukak dhuwur.

â – ¶ Sawetara fungsi bisa disesuaikan miturut panjaluk pelanggan.



2. Parameter Produk (Spesifikasi) mixer sentrifugal Plan Vacuum Lab


Model

TMV-310TT

Jeneng

Planer Centrifugal Mixer (Vakum)

Cara Campuran

Rotasi / Revolusi / Non-kontak

Wektu Terus-terusan

30mins

Maks. Kapasitas Campuran

300ml, 150g * 2 (adhedhasar kerapatan bahan 1.0)

Panyimpenan memori

20 mranata program

Program nyampur

5 campuran campuran kacepetan & wektu

Pangukuran Vakum Metode

Sensor vakum highprecision

Kapasitas Pompa Vakum

21m³ / h

Range Vakum

0,2 ± 0,5kpa

Kacepetan Rotasi

100-2500rpm

Kacepetan Revolusi

Rotasi / Revolusi bisa diatur

PowerSupply

AC220V, 50HZ / 60HZ, 2.3KW

Kahanan Makarya

10-35 ° C, 35-80% RH

Ukuran Campuran

L590 * W570 * H810mm

Bobot Campuran

140kg

Fungsi Keamanan

Sensor kunci, Vibrationsensor, sensor Vakum





















3. Bidang aplikasi:


bahan laboratorium, lem perak, perekat, tempel solder, tinta lan lsp.


Tags Panas: Mixer sentrifugal Plan vakum Lab, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Harga, Tuku

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码