Warta SMIDA

SMIDA nekani pameran aplikasi prosesor laser lan proses canggih China Selatan (Guangzhou) 2017

2020-07-28
Tiongkok Selatan, minangka pusat manufaktur lan area industri ringan sing paling intensif ing negara kasebut, mesthi dadi fokus industri laser lan optoelektronik. Pameran aplikasi laser lan proses canggih China Selatan (Guangzhou) minangka platform sing apik banget kanggo pasar aplikasi laser sing sampeyan aja nganti lali.

Pameran kasebut kanthi lengkap nuduhake teknologi manufaktur laser canggih, kalebu nglereni laser, las laser, ngebur laser, menehi laser, engraving laser, laser etsa, klambi laser, pengerasan laser, lsp; lan peralatan cerdas canggih, kayata robot industri, lini produksi otomatis, sistem sesanti mesin.

Ing période sing padha, Konferensi Teknologi Manufaktur lan Aplikasi Aplikasi China Selatan Internasional Photonic 2017 bakal dianakake, sing kalebu "KTT Pasar Aplikasi Pangolahan Laser China Selatan", "Forum Teknologi Inovasi Laser Advanced Internasional" lan "Teknologi Manufaktur Aditif China Selatan Forum ". Lan "Kursus Latihan Keselamatan Laser Nasional".

Negara kita lagi ing wektu transisi kritis saka negara manufaktur gedhe menyang tenaga manufaktur sing cerdas. Peralatan tradisional lan teknologi produksi mbutuhake prelu nganyari lan mlebu kanthi cepet ing jaman pabrikan. Minangka teknologi manufaktur canggih, pamrosesan laser wis akeh digunakake ing sektor ekonomi nasional kayata manufaktur mesin, mobil, piranti elektronik, mikroelektronika, metalurgi besi lan baja, aerospace lan industri liyane.

Forum kasebut cedhak karo aplikasi pamrosesan laser ing pasar China Selatan ,, ngundang para ahli laser supaya nduwe katrangan rinci babagan proses laser ing pabrikan mobil, pabrik mesin, manufaktur cetakan lan ndandani aplikasi, lan nggawe platform kanggo ijol-ijolan lan kerja sama,. Laporan para ahli napsirake kanthi jero babagan pangembangan teknologi canggih laser lan tren industri laser, lan nggawa rasa seneng audio visual kanthi rekan industri.

Sadurunge:

Ora Warta

Sabanjure:

Ora Warta