Warta industri

Tindakan pancegahan Kanggo Mesin Tandha Laser Otomatis Lengkap

2020-05-15

1. Operator mesin tandha laser otomatis Full mesthi wis nampa pelatihan sadurunge nyambut gawe.

2. Saben bagean piranti hardware kudu dipasang lan debug miturut instruksi lan para profesional, lan aja mindhah komponen mesin otomatis laser kanthi otomatis tanpa wewenang.

3. Sajrone operasi normal mesin tandha laser otomatis Full, ora ana bagean utawa artikel sing bakal ditambahake ing mesin tandha iki, lan sistem tandha iki ora digunakake nalika tutup panyegelan bangku optik dibukak.

4. Mesin menehi laser otomatis lengkap dilarang nyawang langsung laser sing dipancarkan utawa laser sing dibayangke sajrone proses wiwitan. Operator kudu nganggo kacamata protèktif sajrone operasi.

5. Pay manungsa waé kanggo aman saka peralatan listrik otomatis laser kanthi menehi tandha lan priksa manawa garis proteksi listrik bisa didhasarake kanthi bener.

6. Dilarang nyetop sampah ing mesin laser kanthi otomatis, lan dilarang nyelehake produk sing gampang kobong lan bisa njeblug ing balok laser.