Warta industri

Cacat Umum lan Pangaturan Mesin Tandha Lser Otomatis Lengkap

2020-05-15

 

kedadean  

sebabipun

Pangaturan

Laser Mesin Lser Marking Machine Otomatis ora stabil utawa ringkih               

  

Parameter pangaturan salah

Reset paramèter

Suhu banyu nyimpang saka normal

Priksa paramèter pangaturan chiller lan status kerja

Debu ing lensa optik

Ngresiki bledug

Baris tandha saka Mesin Tandha Lser Otomatis Lengkap ora rata  

Fokuse salah

Setel fokus

Pola teks Mesin Tandha Lser Otomatis Lengkap wis jelas lan ora jelas

Lumahing kerja lan lensa lapangan ora sejajar

Ningkatake workbench utawa leveling workpiece

Pola pola Mesin Tandha Lser Otomatis kebak ora lancar

Setel cepet banget

Reset, alon-alon

Pemindaian Mesin Tandha Lser Otomatis lengkap ora bisa digunakake

1. Pasokan listrik Galvanometer ora bisa digunakake

Hubungi personel teknis kanggo ngandhani pabrike

2. Ora ana output saka komputer

Pancegahan kanggo nyetel Mesin Tandha Lser Otomatis Lengkap:

1. Pangaturan jalur optik Lser Marking Machine kanthi otomatis mbutuhake para profesional, personil non-teknis dilarang banget nyetel tanpa idin.

2. Kanggo operasi piranti lunak Mesin Tandha Lser Otomatis Lengkap, waca "Manual Pangguna Piranti Lunak Mesin Tandha Semikonduktor".