Warta industri

Proses Operasi Mesin Tandha Laser

2020-05-15

Proses Operasi Laser MarkingMachine


Proses ngoper:

1) Uripake pasokan listrik eksternal Mesin Tandha TheLaser

2) Mulai kekuwatan utama Mesin LaserMarking: uripake saklar daya ing kothak kontrol utama, penet saklar thechiller, tampilan chiller nuduhake suhu banyu saiki.

3) Pencet saklar wiwitan komputer kanggo ngetik sistem piranti lunak tandha lan mbukak piranti lunak tandha.

4) Sawise mesin adhem banyu biasane mbukak udakara 30 detik, uripake saklar daya laser, tekan tombol operasi, putar tombol imbuhan, lan atur saiki dadi 5A.

5) Pencet saklar daya ing kothak wiwitan Q supaya endhas Q bisa digunakake, ing wektu iki switchindicator daya urip.

6) Pencet saklar daya driver thegalvanometer ing kontrol utama kanggo nyelehake galvanometer dadi workstate lan atur saiki dadi nilai normal sadurunge menehi tandha produksi.

7) Sawise produksi Laser MarkingMachine rampung, mateni saklar wiwitan meja lan saklar mlaku.

8) Pateni saklar galvanometer kothak maincontrol, banjur pateni saklar daya driver Q Q.

9) Pateni tombol pangaturan saiki laser dadi kurang, pateni tombol operasi, lan pateni powerwitch driver laser.

10) Pateni tombol tombol lampu abang saka Laser Marking Machine, lan mateni chiller sawise udakara 30 detik.

11) Simpen file proses produksi, metu piranti lunak kepatuhan, lan tutup sistem operasi Windows.

12) Pateni saklar daya saka kothak maincontrol lan pedhot catu daya eksternal.