Warta industri

Mesin Nglereni Serat Laser

2020-05-15

Mesin Nglereni Serat Laser


Mesin Pemotong Laser Serat minangka salah sawijining Mesin Pemotong Laser. Dadi, apa katrampilan Mesin Pemotong Laser Serat? Ayo waca liyane ing ngisor iki.

Mesin Pemotong Laser dikonsentrasi dadi sinar sing padhet dhuwur kanthi cahya. Beam kasebut ditularake menyang permukaan kerja kanggo ngasilake panas sing cukup kanggo nyawiji bahan kasebut. Kajaba iku, koaksial gas tekanan tinggi kanthi balok langsung mbusak logam cair kanggo nggayuh tujuan. Iki nuduhake manawa nglereni laser intine beda karo mesin alat mesin. Pemotongan laser sing diarani mesin pemotong laser nuduhake energi sing diluncurake nalika sinar laser disinari ing permukaan benda kasebut kanggo nyawiji lan nguap kanggo ngethok lan ngukir bahan kerja. Fitur saka irisan sing alus lan biaya pamrosesan sing murah bakal nambah utawa ngganti peralatan proses pemotongan logam tradisional.