Warta industri

Apa Efisiensi Mesin Nglereni Laser

2020-05-15

Apa Efisiensi saka Mesin Nglereni Laser


Amarga ciri transmisi laser, Laser CuttingMachine umume dilengkapi macem-macem worktable CNC, lan proses keseluruhan bisa dikontrol kanthi lengkap. Sajrone operasi, mung kudu ngganti program NC, bisa ditrapake kanggo nglereni bagean saka benten-benten, bisa nglereni rong dimensi lan nglereni telung dimensi.

Mesin Nglereni Laser cepet. Nggunakake laser 1200w kanggo nglereni pelat baja karbon rendah kandel a2mm, lan kacepetan nglereni bisa nganti 600cm / menit. Nggunakake laser listrik 1200w kanggo nglereni baja karbon kanthi kekandelan 8mm lan akut kanthi kecepatan 1,6m / menit; nglereni stainless steel kanthi kekandelan 2mm lan kacepetan nglereni 3,5m / min. Ora perlu ngawat-ngawati lan ndandani bahan, sing bisa ngirit ora mung perlengkapan perkakas, nanging uga mbukak wektu mbukak lan tambahan muatan.