Warta industri

Pangopènan Mesin Tandha Lser Otomatis Lengkap

2020-05-15

1. Nalika Mesin Marker Lser Otomatis Lengkap ora bisa digunakake, piranti kasebut kudune ditutupi supaya bledug ora mlebu ing laser lan sistem optik;

2. Yen ana kebocoran banyu, gambar busur, sekring kobong, utawa swara laser sing ora normal, kekuwatan Mesin Tandha Lser Otomatis kudu dipateni kanthi cepet;

3. Mesin pendingin Mesin Tandha Lser Otomatis kebak njamin kualitas banyu murni, banyu keran biasa ora diidini, lan kudu diganti sewulan sepisan, lan ambane banyu adhem kudu asring dipriksa.

Priksa manawa ambane banyu kecelup ing pipa kondensat, lan ambane make-up banyu kudu 50mm ing sadhuwure pipa kondensat.

Tutup tangki banyu biasane ditutup kanthi bener kanggo nyegah obyek asing mlebu tangki banyu.

Ganti tutup tangki banyu ing wektu sawise ngisi banyu.

4. Mesin Tandha Lser Otomatis Lengkap ora bakal digunakake suwene, lan banyu adhem kudu dikuras. Ing mangsa adhem, nalika suhu sekitar kurang saka 0, banyu adhem kudu dikuras, yen ora, susunan semikonduktor lan kristal ing growong bakal pecah amarga pembentukan es ing growong.

5. Priksa manawa suhu banyu chiller Mesin Tandha Lser Penuh Otomatis ana ing kisaran kontrol sing wis disetel. Yen suhu banyu mundhak lan ora bisa adhem, tegese kulkas ora adhem lan kudu dipateni kanggo inspeksi kanthi cepet;

6. Aja nyetel watesan ndhuwur lan ngisor kontrol suhu ing panel chiller Mesin Tandha Lser Marker Otomatis kanthi bebas. Yen ora disetel kanthi ora sengaja, kudu dipateni lan urip maneh sawise diatur supaya setelan bisa efektif;

7. Nalika Mesin Tandha Lser Otomatis Full ora digunakake suwe, area kerja kudu tetep garing supaya lensa optik ora lembab lan cetakan.

8. Sawise suwe nggunakake Mesin Tandha Lser Otomatis Full, bledug ing udhara bakal diserap ing komponen optik lan lensa optik, sing bakal nyuda kekuwatan laser.

Metode reresik lensa optik Lser Marking Otomatis Lengkap: gunakake swab kapas utawa serat lensa dawa sing dicelupake karo alkohol, gosok alon-alon ing ndhuwur lensa optik, saben sisih usap, sampeyan kudu ngganti swab kapas utawa kertas lensa.