Warta industri

Apa Radiasi Mesin Nglereni Laser Bakal Mbebayani Awak manungsa

2020-05-15

Apa Radiasi Laser CuttingMachine Bakal Mbebayani Awak manungsa


Laser Laser Cutting Machine minangka sumber cahya energi khusus. Jenis laser dipancarake kanthi tartamtu, lan kepriye mbebayani radiasi kasebut? Miturut bedane radiasi sinar laser, ing kahanan normal, tingkat bahaya laser lan produk laser dipérang dadi tingkat utama.

Tingkat pertama: Ing kahanan operasi normal, Mesin Pemotong Laser iki ora bakal ngasilake radiasi cahya sing bisa mbebayani tumrap wong cilik.

Tingkat kaping kalih: kisaran radiasi ana ing spektrum sing bisa dideleng, lan level Mesin Pemotong Laser iki kudu dipasang nganggo tandha peringatan kanggo pengujian keamanan.

Tataran kaping telu: dipérang dadi rong tingkat 3a lan 3b. Tingkat 3a ora bakal nyebabake kerusakan ing mripat kanggo wong sing duwe cahya normal sing bisa nyegah kanthi normal, nanging bakal nyebabake kerusakan mripat manungsa amarga bisa diamati kanthi nggunakake instrumen lensa. Produk kelas 3b kalebu radiasi ing kisaran200nm nganti 1000000nm, sing bisa nyebabake cilaka kanthi ora sengaja yen mripat langsung katon ora langsung. Manajemen lan kontrol Mesin Nglereni Laser saka thirdlevel luwih kenceng tinimbang level loro.

Tingkat kaping papat: AEL ing ndhuwur level kaping telu, sing ora bakal nyebabake kerusakan mata manungsa nalika ndeleng kanthi langsung, nanging uga nyebabake kerusakan njaba ing kahanan liyane. Ora mung kanggo mripat, nanging uga kulit lan malah nyebabake geni. Mesin Pemotong Laser kelas iki kudu dikelola lan dikontrol kanthi ketat.