Warta industri

Cara Ngramut Lensa Mesin Marking Laser

2020-05-15

Cara Ngramut Lensa Mesin Marking Laser


Siji-sijine sing ditampilake karo Laser Marking Machine yaiku output lensa lapangan pungkasan. Kanggo keamanan lan perlindungan lingkungan, kita kabeh pelanggan njaga lensa laser kanthi cara iki:

1. Cuci nganggo tangan, jotosake garing utawa enteni nganti garing.

2. Sijine tutup driji.

3. Copot lensa kanthi alon-alon kanggo pengawasan.

4. Gunakake balon udara utawa nitrogen kanggo nyebul bledug ing permukaan lensa.

5. Tancepake residu nganggo bal katun sing dibasahi cairan cermin.

6. Usap alon-alon kanthi solusi ngusap lensa sing cocog, lan aja ngusap nganggo cara muter.

7. Ganti kertas reresik lensa, baleni langkah 6, lan aja nggunakake maneh kertas reresik lensa sing padha.

8. Tiup permukaan pangilon nganggo balon udara.

Ing ngisor iki ana 5 poin ing peralatan menehi laser lan proses perawatan lensa laser mesin laserlaser:

1. Tutul pangilon nganggo tangan.

2. Napas pangilon utawa jupuk hawa saka kompresor udara.

3. Lumahing pangilon langsung nutul permukaan obyek sing atos.

4. Ngilangke nganggo kertas non-mirror (tongkat) utawa ngusap lensa kanthi kuat.

5. Pencet kanthi kuat nalika nyopot lensa.