Warta industri

Prinsip Pakaryan lan Keuntungan Precipitator Centrifugal Box

2020-05-15

Prinsip kerja Precipitator Centrifugal Box:

Gas sing ngemot lebu mlebu saka sisih ngisor Precipitator Centrifugal Box Type, lan ngasilake aliran swirling telung arah liwat deflektor agul-agul. Sanalika, aliran swirling gas sing ngemot bledug sing munggah uga kena pengaruh aliran udara sekunder sing disemprotake saka nozel miring mudhun.

Amarga arah sing mubeng saka udhara sekunder padha karo arah puterane aliran udara sing mbledug, swarane hawa sekunder ora mung nambah kacepetan muter aliran udara sing mbledug, nambah kemampuan pamisahan partikel bledug, nanging uga muter peran ing pamisahan Partikel bledug digawa mudhun, supaya partikel bledug bisa kanthi cepet mlebu panyimpenan awu liwat deflektor bledug. Aliran udara sekunder sing dibungkus karo partikel bledug dibalik munggah ing sisih ngisor Precipitator Centrifugal Box Type, dicampur karo gas sarat debu sing diresiki, lan dibuwang saka ndhuwur kolektor bledug.

 

Kauntungan:   

(1) Precipitator Centrifugal Type Box nduweni struktur sing sederhana lan murah;

(2) Precipitator Tipe Centrifugal Box ora duwe mekanisme transmisi lan komponen obah, lan gampang dijaga lan didandani;

(3) Precipitator Centrifugal Type Box bisa digunakake kanggo ngresiki gas serpihan berdebu suhu tinggi. Kolektor bledug sing digawe saka baja karbon umume bisa digunakake ing 350 â „ƒ, lan kolektor bledug kanthi tembok njero sing dilapisi karo bahan tahan api bisa digunakake ing 500"

(4) Precipitator Centrifugal Type Box bisa nahan tekanan internal lan eksternal;

(5) Bisa diresiki kanthi cara garing, lan bledug sing larang regane bisa dibalekake kanthi Precipitator Centrifugal Box Type;

(6) Precipitator Centrifugal Type Box bisa digunakake kanggo ngresiki gas flue sing ngemot bledug sing akeh korosif sawise lapisan tahan karat lan tahan korosi dilebokake