Warta industri

Pancegahan lan Cara Reresik Dienggo Mesin Nglereni Laser Edge Kanthi Otomatis

2020-05-15

Langkah-langkah pencegahan lensa Mesin Nglereni Laser Edge otomatis:

1. Aja nginstal lensa Mesin Nglereni Laser Edge Kanthi Otomatis nganggo driji kosong. Sarung tangan driji utawa sarung tangan karet kudu nganggo.

2. Aja nggunakake instrumen sing landhep kanggo ngindhari permukaan lensa Mesin Nglereni Laser Edge sing Nggoleki Otomatis.

3. Nalika njupuk lensa Mesin Nglereni Laser Edge otomatis, aja ndemek film kasebut, nanging terus sisih lensa.

4. Lensa Mesin Laser Nglereni Ujung Otomatis kudu dilebokake ing papan sing garing lan resik kanggo dites lan diresiki. Kudu ana sawetara lapisan andhuk kertas reresik ing permukaan meja kerja sing apik, lan sawetara lembar kertas tisu pembersih.

5. Pangguna kudu ora ngomong ing ndhuwur lensa Mesin Nglereni Laser Edge otomatis, lan supaya panganan, minuman lan kontaminan potensial liyane adoh saka lingkungan kerja.

Cara ngresiki lensa Mesin Nglereni Laser Edge otomatis:

1. Gunakake blower kanggo nyebul obyek sing ngambang ing permukaan sing asli, utamane lensa Mesin Nglereni Laser Edge Kanthi Otomatis kanthi partikel lan floch cilik ing permukaan. Langkah iki perlu. Nanging aja nggunakake udara sing dikompres ing garis produksi, amarga udhara kasebut bakal ngemot kabut minyak lan tetesan banyu, sing bakal nambah polusi lensa.

2. Gunakake aseton murni analitis kanggo ngresiki lensa Laser Cutting Laser Edge kanthi otomatis. Tingkat aseton iki meh anhidrat, sing nyuda kemungkinan kontaminasi lensa.

Bal katun sing dicelupake ing aseton kudu ngresiki lensa Mesin Nglereni Laser Edge otomatis ing cahya lan nggawe gerakan bunder. Sawise swab katun wis reget, kudu diganti. Reresik kasebut kudu ditindakake sepisan supaya ora ana kedadeyan kuah.

Yen lensa Mesin Nglereni Laser Edge Kanthi Otomatis duwe rong permukaan sing ditutupi, kayata lensa, saben sisih kudu diresiki kanthi cara iki. Sisih pisanan kudu dilebokake ing lapisan kertas lensa sing resik kanggo proteksi.

3. Yen aseton ora bisa nyopot kabeh rereget, mula gunakake cuka asam kanggo ngresiki. Cuka ora nguntungke digunakake kanggo nglelehake rereget kanggo mbusak rereget, nanging ora bakal nyebabake kerusakan lensa optik. Cuka iki bisa dadi bahan eksperimen (diencerke nganti 50% kekuwatan), utawa cuka putih kanthi asam asetat 6% kanggo panggunaan rumah tangga. Prosedur reresik padha karo ngresiki aseton, banjur gunakake aseton kanggo mbusak cuka asam lan garing lensa Mesin Nglereni Laser Pencet Edge otomatis. Ing wektu iki, bal katun kudu diganti asring supaya bisa nyerep asam lan hidrat total. Nganti diresiki.

4. Nalika kontaminan lan kerusakan lensa Mesin Nglereni Laser Edge otomatis ora bisa diilangi kanthi diresiki, utamane burnout film sing disebabake percikan logam lan rereget, siji-sijine cara kanggo mulihake kinerja sing apik yaiku ngganti lensa.