Warta industri

Maintenance Centrifuge Powder Fluorescent saben dina

2020-05-21

1. Sadurunge ngoperasikake centrifuge bubuk Fluorescent, pasokan listrik kudu dipotong lan rem centrifuge kudu dirilis luwih dhisik.

2. Priksa bagean liyane saka centrifuge bubuk Fluorescent kanggo kahanan longgar lan ora normal;

3. Nalika centrifuge bubuk Fluorescent diaktifake lan wiwit nyopir kanthi arah jarum jam (biasane butuh wektu udakara 40-60 detik saka kahanan statis nganti operasi normal);

4. Biasane saben centrifuge bubuk Fluorescent kudu mbukak kosong udakara 3 jam sawise tekan pabrik, lan bisa digunakake tanpa kahanan sing ora normal;

5. Bahan kasebut kudu diselehake kanthi rata;

6. Centrifuge bubuk fluorescent kudu dioperasikake dening personel sing darmabakti, lan kapasitas ora kudu ngluwihi jumlah sing dirating.

7. Dilarang banget mbukak centrifuge bubuk Fluorescent kanthi kecepatan sing gedhe, supaya ora mengaruhi umur mesin;

8. Sawise centrifuge bubuk Fluorescent diwiwiti, yen ana kahanan sing ora normal, kudu diendheg lan diperiksa, lan yen prelu, kudu dibongkar lan didandani;

9. Centrifuge bubuk fluorescent mlaku kanthi cepet nalika nyambut gawe, mula ora kena tutul drum karo awak kanggo nyegah kacilakan;

10. Ukuran bolong saka kain filter sentrifug bubuk Fluorescent kudu ditemtokake miturut ukuran partikel fase padhet saka bahan sing dipisahake, yen ora pengaruh efek pemisahan bakal kena pengaruh.

11. Kajaba iku, kain saringan kudu dipasang nalika kain saringan dipasang; dering sealing ditempelake ing alur sealing drum kanggo nyegah materi mlayu;

12. Kanggo mesthekake operasi normal centrifuge bubuk Fluorescent, mangga isi bahan bakar lan bageyan puteran saben 6 wulan.

13. Sanalika, priksa pelumasan bantalan empiris Fluorescent sing ana, apa ana sandhangan;

14. Apa komponen ing piranti rem empuk bubuk Fluorescent sing dipakai, komponen kasebut kudu diganti kanthi serius; manawa tutup bantalan duwe kebocoran minyak;

15. Sawise centrifuge bubuk Fluorescent digunakake, kudu diresiki supaya mesin tetep rapi;

16. Aja misahake sentrifugal non-korosif saka bahan sing korosif banget;

17. Kajaba iku, digunakake kanthi ketat kanthi syarat lan peraturan peralatan. Centrifuges sing ora bisa mbledhos ora bisa digunakake ing acara sing gampang kobongan lan mbledhos.