Warta industri

Kepiye Hakim Apa Centrifuge Kothak Kualifikasi

2020-05-21

Miturut masalah keamanan Centrifuge Box, Box centrifuge minangka salah sawijining peralatan kecepatan tinggi. Kepiye carane bisa milih manawa peralatan kasebut mumpuni nalika tuku centrifuge Box? Syarat centrifuge Box ing ngisor iki minangka barang utama. Yen salah sawijining barang ora bisa nyukupi persyaratane, kinerja safety centrifuge Box dianggep ora nduweni kualifikasi:

1. Geter centrifuge Box;

2. Swara centrifuge Kothak;

3. Pitungan intensitas drum;

4. Sipat mekanis lan komposisi kimia bahan drum centrifuge Box lan poros utama;

5. Kualifikasi kualifikasi tukang las centrifuge;

6. Kualifikasi proses welding centrifuge box;