Warta industri

Cara Ngramut Centrifuge Discharge Otomatis

2020-05-21

Sawise digunakake, bukak tutup centrifuge debit otomatis supaya panas utawa kelembapan nguap kanthi alami. Yen centrifuge debit otomatis nggunakake sentrifugasi suhu murah sadurunge, bisa uga ana es, mula ngenteni nganti es cair lan usap nganggo kasa katun sing resik, banjur tutup tutup yen ora ana kelembapan sing jelas.

Yen rotor sentrifuge debit otomatis bisa diganti, saben rotor kudu dibuwang ing wektu sawise digunakake, diresiki nganggo kasa medis sing garing lan garing, diselehake ing ndhuwur, aja nggunakake alat sing landhep kanggo ngikis.

Rotor aluminium kudu diresiki kanthi asring. Sanalika, centrifuge debit otomatis kudu dijaga lan didandani kanthi asring. Nalika operator lunga, daya centrifuge debit otomatis kudu dipotong. Pangguna kaping pisanan kudu takon karo personel sing wis nggunakake sadurunge utawa deleng pandhuan pandhuan, lan aja nggunakake wuta.