Warta industri

Komponen Mesin Marking Laser

2020-07-28

Komponen Mesin Marking Laser

Mesin Marking Laser kasusun saka limang bagean, yaiku laser, laser, galvanometer, kertu menehi lan komputer, bagean mesin ing cangkang. Sing paling penting yaiku laser, lan sing paling akeh yaiku lensa laser.

Sampeyan kudu ngerti manawa pangilon output laser minangka lensa laser, lan galvanometer uga ngemot bagean lensa. Lensa galvanometer sing umum digunakake. Saben motor galvanometer drive lensa galvanometer, lensa galvanometer X lan lensa galvanometer Y. Kanggo Mesin Marking Laser sing wis diinstal lan debug, kita wis nggawe segel sing apik, ing endi kaca output mirror kanggo lawang expander balok ditutup kanthi temenan, lan expander thebeam menyang growong galvanometer uga rampung ditutup Kanthi cara iki, input bakal rampung lensa geter lan lensa lapangan uga ditutup kabeh, lan endhas tandha kita ditutup kanthi bledug.