Warta industri

Mesin Nglereni Serat Optik Didominasi Miturut Efisiensi

2020-07-28

Mesin Nglereni Serat Optik Didominasi Miturut Efisiensi

Splitter serat efisien banget. Serat pamisah, uga dikenalMesin Nglereni, nggunakake laser serat minangka sumber cahya lan nyinari daya dhuwur (nuduhake pakaryan sing ditindakake obyek ing wektu unit) laserbeam kepadatan ing bahan kerja. Éling fungsi pamisahan material. Umume digunakake kanggo ngolah stainless steel bermutu (tahan asam tahan karat), baja karbon, aluminium, tembaga lan bahan logam liyane.

Inglaser Mesin Nglereni is concentrated into a high-density beam in the form of light. Ingbeam is transmitted to the work surface to generate enough heat to melt the material. In addition, the high-pressure gas coaxial with the beam directly removes the molten metal to achieve the purpose of cutting It shows that laser cutting is essentially different from machine tool machining.