Warta industri

Aplikasi saka mixer deaeration vakum ing industri bubur baterai lithium

2021-04-13
Pengadukan bubur sel baterai lithium yaiku proses campuran lan dispersi ing kabeh proses produksi batere lithium-ion, sing pengaruhe tumrap kualitas produk luwih saka 30%, lan minangka link sing paling penting ing kabeh proses produksi.
Ing produksi elektroda kanggo batere lithium-ion, bubur elektroda positif kasusun saka bahan pengikat, agen konduktif, lan bahan elektroda positif; bubur elektroda negatif kasusun saka pengikat, bubuk karbon grafit, lsp. Penyiapan bubur elektroda positif lan negatif kalebet serangkaian proses teknologi kayata campuran, pembubaran lan dispersi cairan lan cair, bahan cair lan padat, lan iki proses diiringi perubahan suhu, viskositas, lan lingkungan. Ing slurries positif lan negatif, dispersi lan keseragaman bahan aktif granular langsung mengaruhi gerakan ion lithium ing antarane rong cagak batere. Mula, campuran lan dispersi bubur saben bahan tiang ing produksi batere lithium-ion penting banget, Kualitas buburan buburan langsung mengaruhi kualitas produksi batere lithium-ion sabanjure lan kinerja produke.

Mixer deaeration vakum minangka campuran bahan dhasar lan peralatan campuran. Nggunakake prinsip sentrifugal kanggo aduk. Muter kanthi kecepatan dhuwur nalika kerja sama karo pompa vakum tenaga dhuwur. Bisa nyampur bahan kanthi seragam lan ngrampungake vakum ing sawetara detik nganti sawetara menit. Entuk efek saka ngilangi gelembung udara. Dilengkapi macem-macem perlengkapan lan cangkir, kanthi gampang bisa memenuhi kabeh persyaratan wiwit eksperimen nganti produksi massal. Bisa nyimpen 10 set data (bisa disesuaikan), lan saben set data bisa dipérang dadi 5 bagean kanggo nyetel paramèter sing beda kayata wektu, kacepetan rotasi, drajaku vakum, lan liya-liyane, sing bisa nyukupi kebutuhan aduk lan deaerasi umume bahan. .




Campuran sing diproduksi dening peralatan cerdas Shenzhen Smida duwe kecepatan maksimum 2500 rpm, lan bahan viskositas dhuwur uga bisa dicampur kanthi rata. Komponen utama yaiku merek utama sing diimpor lan utama ing industri kanggo njamin stabilitas mesin sing digunakake jangka panjang kanthi beban tinggi. Sawetara fungsi mesin bisa disesuaikan.
Piranti Smida wis diuji lan dituku kanthi akeh dening perusahaan-perusahaan utama lan wis suwe digunakake. Aku yakin bisa memenuhi persyaratan perusahaan sampeyan kanggo peralatan bermutu. Pilih kita, pilih profesional, pilih sing yakin! Muga-muga bisa dirungokake saka sampeyan.