Dhukungan teknik

Kepiye cara kerja mixer sentrifugal planet SMIDA?

2021-04-13
Deaeration mixer: Deaeration planet bisa nyampur lan nyuda bahan (Maksimum 5kg) sajrone sawetara menit, lan kacepetan revolusi bisa tekan 2500RPM. SMIDA duwe mixer sentrifugal kanthi utawa tanpa pompa vakum internal. Mixer vakum bisa menehi efek deaerasi sing sampurna. Mixer duwe fungsi saldo internal lan gampang dioperasikake. Gampang diresiki. Bisa nglakoake macem-macem bahan lan duwe macem-macem panggunaan. Umume digunakake ing lapangan sing canggih, canggih lan canggih kayata LED, LCD, peralatan medis, komponen elektronik, bahan bubuk nano, bahan kimia sing apik, bahan elektronik sing dicithak, bahan kemasan elektronik lan bahan energi anyar. Campuran lan campuran bahan produk, kayata fosfor, gel silika, tempel perak, tempel aluminium, perekat, tinta, nanopartikel perak, nanowires perak, lem perak konduktif LED / OLED / SMD / COB, lem insulasi, tinta Konduktif konduksi RFID lan adhesif konduktif anisotropik ACP, pasta konduktif kanggo sel surya film tipis, tinta konduktif kanggo PCB / FPC, lan liya-liyane, bisa diaduk saka cairan dadi padhet, cair dadi cair, lan zat padhet.

Sadurunge:

Ora Warta

Sabanjure:

Ora Warta