Mesin tandha laser serat portabel 20W / 30W / 50W

Mesin tandha laser serat portabel 20W / 30W / 50W

Komponen elektronik, produk alat hardware, produk listrik, barang-barang konsumen, sensor, suku cadang mobil, elektronik 3C, kerajinan tangan, peralatan presisi, hadiah lan perhiasan, peralatan medis, peralatan listrik voltase dhuwur lan kurang, industri kamar mandi, industri baterai, industri TI lan liya-liyane sawah.

Model:20GV-M

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Mesin tandha laser portebel 20GV-M


1.Pambuka Produk saka20GV-M

2. Cilik lan gampang ditangani, bisa adaptasi karo kebutuhan sing asring diowahi ing lokasi pangolahan.

3. Trep kanggo nggabungake karo jalur produksi otomatis.

4. Efek menehi tandha apik banget, lan macem-macem pola sing apik lan kompleks sing dibutuhake para pangguna bisa ditandhani ing permukaan sing cilik banget.

5. Electr dhuwuric-Titik konversi optik, ora ana kopling listrik, ora bisa habis, lan ora ana pangopènan.

6. Regane regane murah, ongkos mlebu regane murah, landhuwurkinerja biaya.


ProdukParameter (Spesifikasi) saka20GV-M


Model

20GV-M

Jeneng

Portablemesin tandha laser

TandhaRange

100 * 100mm-290* 290mm Pilihan

TandhaPduwe

20W / 30W / 50WPilihan

Tandhasoftware

EZcad /Mkanca sakelas /Spadhang

TandhaSpeed

â ‰ ¤3000m / s

Baleni manehEkecukupan

0,005mm

Min MarkingCwatake

0,05mm

Paling dhuwurMarkingAkauripan

0,2mm

Pduwe supply

220V / 60HZ

PirantiUkurans

L300 * W700 * H500mm

PirantiBobot

Kira-kira. 50kg


7.Bidang aplikasi:


Electronic components, hardware tool products, electrical products, consumer goods, sensors, auto parts, 3C electronics, handicrafts, precision equipment, gifts and jewelry, medical equipment, dhuwur and low voltage electrical appliances, bathroom industry, battery industry, IT industry and other fields.


Tags Panas: Mesin tandha laser serat portabel 20W / 30W / 50W, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Harga, Tuku